Koers Consult
Cliostraat 28-1
1077 KH Amsterdam
06 289 184 27
020 77 471 90
e-mail
 

Route naar Koers Consult

   

Vanaf Amersfoort (A1) of Utrecht (A2)
Rijdend op de A10, ringweg Amsterdam, houdt u richting Den Haag aan.
Afslag S109 (RAI) nemen en onderaan bij stoplichten rechts afslaan richting centrum. U rijdt dan op de Europaboulevard en neemt de rotonde, waarbij u rechtdoor blijft rijden.  U rijdt nu op het Europaplein (met de RAI aan uw linkerhand) en houdt de linker baan aan. Bij de stoplichten buigt u mee naar links de Wielingenstraat in, die overgaat in de Diepenbrockstraat. Over de brug bij de stoplichten linksaf de Stadionweg op. Bij de volgende stoplichten rijdt u rechtdoor het kruispunt over (u kruist de Beethovenstraat) en neemt de eerste afslag (het Minervaplein) naar rechts.

* Meteen weer rechts en daarna met de bocht mee naar links, de Rubensstraat in. De Cliostaat is meteen na die bocht aan uw rechterhand. Koers Consult bevindt zich op nummer 28, eerste verdieping. Het parkeren tussen 9.00 en 19.00 uur kost €3,00 per uur. Na 19.00 uur kunt u vrij parkeren. Klik op Koersconsultkaart.jpg voor een plattegrond.

Vanaf  Den Haag (A4)
Houd A10, ringweg Amsterdam, aan richting (Amersfoort, Rai, Amsterdam-Zuid) Neem de afslag S108 (Buitenveldert, Zuid). Onderaan bij de stoplichten afslaan naar rechts, dit is de Amstelveenseweg. U rijdt rechtdoor en komt bij het Stadionplein (Citroëngebouw gelegen aan uw linkerhand). U buigt met de bocht mee naar rechts en rijdt weer rechtdoor (Stadionweg). U kruist vervolgens het Olympiaplein en slaat bij het Minervaplein links af. Zie verder vanaf *.
 

Koers Consult is bereikbaar met tram 24 en 5, zowel vanaf station Zuid-WTC als het Centraal Station. Ook stopt bus 15 vanaf het Amstelstation in de buurt.

 
 
Routebeschrijving.jpg